Τι είναι το PharmaChain.grΤο PharmaChain είναι η 1η πλατφόρμα 
διαδικτυακής συνένωσης φαρμακείων, φτιαγμένη αποκλειστικά από φαρμακοποιούς με έμφαση στην τεχνολογία και την καινοτομία.
Το Pharmachain είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο πανελλαδικό δίκτυο φαρμακείων που στόχο έχει να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες που προσέρχονται στα φαρμακεία του δικτύου και καλύτερες τιμές σε καλλυντικά, παραφαρμακευτικά και προϊόντα υγείας. Σταθερή αξία των φαρμακοποιών του δικτύου είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη μέσα στα πλαίσια των γνώσεων τους και της εξειδίκευσής τους. Ήδη το δίκτυο φαρμακείων Pharmachain έχει 1300 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα που συνεργάζονται εδώ και δύο χρόνια άτυπα σε επίπεδο προμηθευτικών αγορών. 
Σήμερα, η συνεργασία αυτή περνάει στο επίπεδο των υπηρεσιών προς όφελος των ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά τα φαρμακεία μας δημιουργώντας το πρώτο βήμα που είναι η κάρτα προνομίων Pharmachain Bonus Card.

Η Pharmachain Bonus Card ανταμείβει την εμπιστοσύνη σας.


Προνόμια κατόχων Pharmachain Bonus Card 

Έτσι, οι κάτοχοι της κάρτας προνομίων του PharmaChain
  • λαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα υγείας *, 
  • ενημερώνονται για θέματα υγείας και φαρμάκων μέσω newsletter 
  • πληροφορούνται ειδικές προσφορές που τρέχουν στα φαρμακεία του δικτύου. 

*Εξαιρούνται τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα προϊόντα βρεφικής διατροφής και τα προϊόντα ειδικών προσφορών. 

Πως θα την προμηθευτώ ;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε και να παραδώσετε σε ένα από τα φαρμακεία-μέλη της Pharmachain που βλέπετε στο χάρτη και έχουν την ειδική σήμανση στη βιτρίνα τους, το ειδικό έντυπο που υπάρχει στον πάγκο του φαρμακείου με τους συνημμένους όρους απόκτησης και χρήσης της κάρτας. Αμέσως λαμβάνετε εντελώς δωρεάν τη κάρτα σας την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα.

Δείτε τους όρους χρήσεις ΕΔΩ

 

Δείτε τους πόντους σας

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΝΤΩΝ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ PHARMACHAIN.GR
Το μεγαλύτερο δίκτυο Φαρμακοποιών!
Top