Τελευταίες Εξελίξεις


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας διαβήτη η Pharmachain σε συνεργασία με τη Roche Diagnostics (Hellas) A.E. και τον μετρητής της σειράςAccuchek intant διοργανώνει για την ημέρα διαβήτη ενημερωτική–εκπαιδευτική εκδήλωση για τα φαρμακεία του δικτύου λιανικής (Start Bonus member).προωθητικά φυλλάδια χειμώνα 2017-2018 

Επισκεφθείτε ένα φαρμακείο του δικτύου pharmachain έως 29 Φεβρουαρίου και κερδίστε μια δωροεπιταγή των 5 ευρώ σε αγορές σας άνω των 30 ευρώ  H Pharmachain είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο πανελλαδικό δίκτυο φαρμακείων που στόχο έχει να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες που προσέρχονται στα φαρμακεία του δικτύου και καλύτερες τιμές σε καλλυντικά, παραφαρμακευτικά και προϊόντα υγείας. 

  Σταθερή αξία των φαρμακοποιών του δικτύου είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη μέσα στα πλαίσια των γνώσεων τους και της εξειδίκευσής τους. Ήδη το δίκτυο φαρμακείων Pharmachain έχει 1300 εγγεγραμμένα μέλη απ' όλη την Ελλάδα που συνεργάζονται εδώ και δύο χρόνια άτυπα σε επίπεδο προμηθευτικών αγορών. 

  Σήμερα, η συνεργασία αυτή περνάει στο επίπεδο των υπηρεσιών προς όφελος των ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά τα φαρμακεία μας δημιουργώντας το πρώτο βήμα που είναι η κάρτα προνομίων Pharmachain Bonus Card.

 
Οι κάτοχοι της κάρτας δικτύου απολαμβάνουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε μια σειρά από προϊόντα υγείας βάση του φυλλαδίου προσφορών που θα βρείτε στα φαρμακεία του δικτύου σε τακτά χρονικά διαστήματα.

  Επισκεφθείτε σήμερα ένα φαρμακείο του δικτύου για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας σε θέματα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας. 

Δείτε τους πόντους σας

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΝΤΩΝ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ PHARMACHAIN.GR
Το μεγαλύτερο δίκτυο Φαρμακοποιών!
Top