Φαρμακείο: ΜΕΡΟΠΗ ΜΑΤΤΑ


  To Φαρμακείο Μερόπη Μάττα  βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,απέναντι από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. (Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 68)

Ο στόχος μας δεν περιορίζεται μόνο στην προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας καλλυντικών, ορθοπεδικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Το κυριότερο, προχωράει στην παρασκευή και παροχή πληθώρας προϊόντων που αποσκοπούν στην υγεία του σώματος, στη διατήρηση της νεανικότητας και της ελαστικότητας του δέρματος και στην εξασφάλιση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η πηγή της δύναμής μας είναι η φύση και η αγάπη μας για αυτή.

Η επιλογή των συστατικών γίνεται πάντα μετά από ενδελεχή βιβλιογραφική έρευνα σχετικά με τις φαρμακευτικές και τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, από τη φαρμακοποιό Μερόπη Μάττα, Διδάκτωρ Φαρμακευτικής Σχολής Α.Π.Θ.

Ο συνδυασμός των κατάλληλων φυτικών εκχυλισμάτων, φυτικών ελαίων και αιθέριων ελαίων στα προϊόντα μας, διασφαλίζει την υγεία του σώματος μας, αναζωογονεί την επιδερμίδα και επιταχύνει την ίαση δερματολογικών και άλλων παθήσεων.

Σας προτείνουμε να γνωρίσετε τις κεραλοιφές μας, που κυκλοφορούν πλέον με την εμπορική ονομασία "dr.Matta". Η πλούσια ενυδατική,επουλωτική και θρεπτική τους σύσταση επιβάλλει την παρουσία τους σε κάθε σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες για τις κεραλοιφές dr.Matta μπορείτε να μάθετε από την ιστοσελίδα μας www.drmatta.gr

Το φαρμακείο μας προς διευκόλυνση όλων των πελατών διαθέτει πλέον και  ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση www.drmattapharmacy.gr 

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε σε προσφορά μια πληθώρα προϊόντων όπως αντηλιακά, αντικουνουπικά, αδυνατιστικά, καλλυντικά,βιταμίνες, ορθοπεδικά και βρεφικά προϊόντα. Ακόμη παρέχονται επιστημονικά άρθρα από τη Δρ. Μερόπη Μάττα, πληροφορίες για την υγεία καθώς και συμβουλές για να φτιάξετε τα δικά σας φυτικά καλλυντικά.

ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

True
True
True
True
True

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Τάσκου Παπαγεωργίου 11 & Αγ.Δημητριου 68
  • Θεσσαλονίκη τ.κ. 54631
  •  
  • τηλ. 2310278787
  • site. meropimatta@gmail.com

ΒΡΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ